Coffee Line van Engelen

Over ons

Coffee Line van Engelen realiseert een persoonlijke optimale oplossing voor koffie en andere warme dranken via automaten of conventionele koffiesystemen. Door onze ruime ervaring bent u bij Coffee Line van Engelen aan het juiste adres voor het lekkerste kopje koffie op het werk.

Annalies van Engelen Hans en Annelies van Engelen de ondernemers achter Coffee Line van Engelen in Voorschoten.

“sinds 2001 brengen wij als hoofddealer van de Haaglanden en Bollenstreek het merk UpTo op de markt met de allerbeste koffieproducten en automaten. Naast deze eigen lijn hebben we een compleet koffieassortiment met het Max Havelaar keurmerk. Eerlijk en verantwoord geproduceerd. Coffee Line van Engelen heeft oog voor het milieu en is aangesloten bij organisaties die disposables en koffiemachines inzamelen en recyclen. Kwaliteit en service staan bij ons voorop.”

Quality Services

Quality Services Bij storingen kunt u binnen 24 uur rekenen op onze eigen technische dienst. Regelmatig onderhoud voorkomt vervelende mankementen. Daarom zorgen wij voor gratis service op uw koffiemachine wanneer u bij ons koffie, thee, en bijbehorende producten afneemt, zoals melk en suiker, en bekers. Wij nemen uw machine dan op in ons onderhoudsplan waarbij de machine regelmatig een complete check-up en een nieuwe antikalkfilter krijgt. Deze check-up is gratis U betaald alleen het wisselfilter.

One stop shop

Showroom CLI

One stop shop Coffee Line van Engelen biedt u een compleet assortiment aan koffieautomaten en koffieproducten voor kleine en grote bedrijven in de regio Haaglanden en de bollenstreek. Van Instant, freshbrew, of bonen tot conventionele systemen. Wij leveren niet alleen automaten voor warme dranken, maar ook voor frisdrank, gefilterd drinkwater, en zoetwarenmachines. Onze partners daarin zijn Etna, Bravilor, Gerhardt automaten, Sanden Vendo Benelux, en Brita waterfiltersystemen. Via eigen distributie leveren wij alle gewenste producten en ingrediënten, en verzorgen wij het onderhoud van automaat. Alles in een hand.

UpTo IngrediëntenUpTo Ingrediënten

Het private label van Coffee Line van Engelen biedt u een hoogwaardig assortiment koffieproducten. Van een eigen range koffiemelanges tot bijbehorende producten als melk, suiker, cacao, bekers, en roerstaafjes. Wij bezorgen uw ingrediënten volgens een routesysteem. Automatisch wordt u door ons naar behoefte bezocht voor het aanvullen van de ingrediënten. U kunt ook bestellen per telefoon, fax, e-mail of via onze internetsite. Hoe dan ook besteld onze kwaliteit blijft gegarandeerd.